ویزای روسیه

قیمت ویزای روسیه در سریع‌ترین زمان ممکن

نوع ویزازمان تحویل
(دعوتنامه + کنسولی)
هزینه
(دعوتنامه + کنسولی)
مدارک مورد نیاز
توریستی ۱۴ روزه
یک بار ورود
۵ روز
۱ روز
۳۵۰ هزار تومان
۶۰۰ هزار تومان
• پاسپورت + عکس + بلیت + رزرو هتل
• بدون نیاز به حضور در سفارت
توریستی یک ماهه
یک بار ورود
۵ روز
۱ روز
۳۷۰ هزار تومان
۶۲۰ هزار تومان
• پاسپورت + عکس + بلیت + رزرو هتل
• بدون نیاز به حضور در سفارت
تجاری یک ماهه
یک بار ورود
۳ روز + ۵ روز
۳ روز + ۱ روز
۶۰ دلار + ۳۲۰ هزار تومان
۶۰ دلار + ۵۹۰ هزار تومان
• پاسپورت + عکس
• بدون نیاز به بلیت و یا حضور در سفارت
تجاری سه ماهه
یک بار ورود
۳ روز + ۵ روز
۳ روز + ۱ روز
۹۰ دلار + ۳۲۰ هزار تومان
۹۰ دلار + ۵۹۰ هزار تومان
• پاسپورت + عکس
• بدون نیاز به بلیت و یا حضور در سفارت
تجاری سه ماهه
دو بار ورود
۳ روز + ۵ روز
۳ روز + ۱ روز
۱۰۰ دلار + ۴۷۰ هزار تومان
۱۰۰ دلار + ۸۸۰ هزار تومان
• پاسپورت + عکس
• بدون نیاز به بلیت و یا حضور در سفارت
تجاری یک ساله
مولتی
۳ روز + ۵ روز
۳ روز + ۱ روز
۱۸۰ دلار + ۸۸۰ هزار تومان
۱۸۰ دلار + ۱ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان
• پاسپورت + عکس + آزمایش پزشکی + حضور در سفارت
• بدون نیاز به بلیت

توضیح ۱: اخذ ویزای یکساله تجاری مولتی، منوط به داشتن حداقل یک ویزای تجاری قبلی، طی یکسال گذشته است.
توضیح ۲: ارائه روزنامه رسمی شرکت یا جواز کسب و معرفی نامه از شرکت محل اشتغال، الزامی است.
توضیح ۳: منظور از روز، روز کاری است. در مرحله اخذ دعوتنامه، روز کاری در روسیه و در مرحله کنسولی، روز کاری کنسولی روسیه در ایران.
توضیح ۴: ویزای تجاری یکساله به این معنا نیست که می‌توانید یکسال تمام در روسیه بمانید. با داشتن ویزای یکساله تجاری، حداکثر زمان مجاز حضور در خاک روسیه ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.
← سئوالات متداول درباره ویزای روسیه

پروسه اخذ ویزای تجاری روسیه

  • تکمیل فرم ویزا و یا تماس با دفتر روس‌مارکت برای ارسال اطلاعات و اسکن پاسپورت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • ارسال پاسپورت و یک قطعه عکس به دفتر روس‌مارکت
  • اخذ دعوتنامه توسط روس‌مارکت در روسیه و ارسال به دفتر تهران
  • تکمیل فرم‌های کنسولی در سایت وزارت امور خارجه روسیه و انجام امور کنسولی توسط روس‌مارکت
  • فقط در مورد ویزای یکساله: تهیه گواهی پزشکی عدم ابتلا به ایدز و مراجعه به کنسولی به همراه نماینده روس‌مارکت
  • تحویل پاسپورت ویزا خورده به مسافر توسط دفتر روس‌مارکت
  • نمونه ویزای روسیه

    نمونه ویزای روسیه، ویزای روسیه، ویزا روسیه

    اطلاعات ضروری درباره ویزای روسیه

    ویزای روسیه، بر اساس دعوتنامه داده می‌شود. بدون دعوتنامه ویزایی صادر نمی‌شود. البته به جز ویزای ترانزیت.

    در مورد ویزای توریستی، یک آژانس توریستی روس با یک آژانس توریستی ایرانی قرارداد همکاری می بندند و قرارداد خود را در کنسولی روسیه در ایران ثبت می کنند. در صورت تایید کنسولی، آژانس توریستی ایرانی می تواند دعوتنامه‌های توریستی آژانس روس (اصطلاحا «واچر توریستی») را به کنسولی برده و برای مسافر ایرانی ویزا اخذ کند. در واچر توریستی به طور مشخص نوشته شده که این مسافر از چه تاریخی تا چه تاریخی به روسیه سفر می‌کند و از چه شهرهایی بازدید می‌کند و در چه هتل‌هایی اقامت خواهد داشت.
    بنابراین مسافر ایرانی، نمی‌تواند تنها با مراجعه به کنسولی روسیه در ایران، ویزای توریستی بگیرد.

    در مورد ویزای تجاری، مسافر باید دعوتنامه ای از شرکت / سازمان روسی داشته باشد تا بتواند ویزای تجاری دریافت کند.

    در مورد ویزای شخصی، مسافر باید دعوتنامه ای از یک شخص روس داشته باشد.

    در مورد ویزا تحصیلی، مسافر باید دعوتنامه ای از یک دانشگاه / موسسه تحصیلی داشته باشد.

    در مورد ویزای کاری، مسافر باید دعوتنامه ای از یک شرکت / سازمان روس برای استخدام رسمی داشته باشد.

    نوع ویزامدت ویزادفعات ورود مجازمبنای صدور ویزا
    توریستی۱۴ روز
    ۱ ماه
    یک بار
    یک بار
    دعوتنامه از آژانس توریستی روس
    غیر قابل تمدید
    شخصی۳ ماهیک / دو باردعوتنامه از شخص روس
    غیر قابل تمدید
    تجاری۱ ماه
    ۳ ماه
    ۱ سال
    یک بار
    یک / دو بار
    مولتی (به دفعات)
    دعوتنامه از شرکت یا سازمان روس
    غیر قابل تمدید
    تحصیلیبسته به طول دوره تحصیلمولتی (به دفعات)دعوتنامه از دانشگاه یا موسسه آموزشی روس
    قابل تمدید
    کاری۱ سال
    ۳ سال
    مولتی (به دفعات)دعوتنامه از شرکت یا سازمان روس برای استخدام رسمی
    قابل تمدید
    ترانزیت۳ روز (هوایی)
    ۱۰ روز (زمینی)
    بیشتر (با فرض طی روزی ۵۰۰ کیلومتر)
    یک بار
    یک / دو بار
    یک / دو بار
    بر مبنای بلیت صادر می‌شود و دعوتنامه لازم نیست.
    غیر قابل تمدید

    علاوه بر دعوتنامه، این مدارک هم لازم است:
    • پاسپورت معتبر که حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ خروج از روسیه) و ۳ برگه خالی داشته باشد.
    • یک قطعه عکس ۳ در ۴ زمینه سفید تمام رخ
    • پرینت فرم آنلاین وزارت امور خارجه روسیه که باید به انگلیسی یا روسی پر شده باشد.
    در مورد ویزای دانشجویی، نامه پذیرش از طرف دانشگاه هم لازم است. در مورد ویزای توریستی، بلیت رفت و برگشت الزامی است. ویزا دقیقا مطابق تاریخ بلیت صادر می شود.

    در مورد ویزاهایی مولتی (کثیر الورود)، آزمایش پزشکی هم لازم است.
    در مورد ویزاهایی که بیشتر از ۳ ماه اعتبار داشته باشند، حضور مسافر در کنسولی الزامی است و کنسول با مسافر مصاحبه (به زبان فارسی) می‌کند.
    در مورد دیگر ویزاها (مثلا ویزای توریستی یا ویزای تجاری یک یا سه ماهه)، حضور مسافر در کنسولی الزامی نیست.
    در صورتی که آژانس توریستی از شما خواست از پاسپورت عکس بگیرید، حتما دو صفحه مشخصات را به طور کامل عکس بگیرید. تمامی شماره ها و اعداد و متن باید واضح و مشخص باشد.
    آژانس ایرانی ممکن است بر اساس تشخیص خود از شما طلب چک ضمانت برگشت کند تا مطمئن باشد مسافر حتما برمی‌گردد.
    صدور ویزا توسط کنسولی در حالت معمولی یک هفته و در حالت فوری یک روز کاری زمان می برد.
    بعد از اخذ ویزا، حتما مشخصات داخل ویزا (نام و نام خانوادگی، شماره پاسپورت، تاریخ ورود و خروج) را چک کنید.
    سعی کنید از پاسپورت و ویزا اسکن یا عکس بگیرید و همراه خود داشته باشید.

    قبل از ورود به روسیه موارد زیر را در نظر داشته باشید:

    داشتن ویزا به معنای ورود قطعی به خاک روسیه نیست. مرزبانی روسیه حق دارد از شما مصاحبه بگیرد و در صورت مشاهده هر گرونه تناقض یا خطر، مانع از ورود شما به روسیه شده و شما را برگرداند. موارد زیر می‌تواند دلیل ممانعت از ورود شما به خارک روسیه باشد:
    • نداشتن بلیت دو طرفه. اگر با بلیت یک طرفه وارد روسیه بشوید، به احتمال زیاد شما را به ایران بر می گردانند.
    • به همراه نداشتن پول کافی. حتما پول کافی به همراه داشته باشید.
    • تناقض درباره هدف سفر. هدف از ویزای توریستی، توریستی است. اگر بگویید آمده ام دوستم را ببینم، بهانه خوبی دست مرزبانی داده اید. هدف از ویزای تجاری، بازدید تجاری و جلسه با یک شرکت روس است. اگر بگویید آمده ام بچرخم یا کار پیدا کنم، به مشکل بر می‌خورید.
    • مساله خیلی مهم، مشخص بودن محل اقامت شماست. باید رزرو هتل همراه داشته باشید. معمولا رزرو از سایت بوکینگ را قبول نمی‌کنند. بهتر است از آژانس‌های ایرانی، برگه رزرو بگیرید. این برگه ها مورد تایید مرزبانی است اما به این معنا نیست که باید حتما در همان هتل اقامت داشته باشید.
    به طور کلی، فرودگاه شرمیتوا (Sheremetovo) سخت گیری کمتری نیست به دیگر فرودگاه های مسکو و سنت پترزبورگ دارد.

    برگه مهاجرت

    بعد از این که مهر ورود داخل پاسپورت شما می‌زنند، برگه کوچکی به اسم «برگه مهاجرت» یا «میگراتسیون‌نایا کارتا» (Миграционная карта) به شما می‌دهند که تا پایان سفر حتما باید همراه شما باشد و موقع خروج از کشور، تحویل باجه پاسپورت کنترل بدهید. گم کردن این برگه می‌تواند دردسر ساز باشد. حتما از این برگه عکس بگیرید و مثل عکس صفحه پاسپورت و ویزا همراه خود داشته باشید. برگه مهاجرت روسیه

    رجیستر ویزا

    مساله نهایی که باید به آن توجه داشته باشید، «رجیستر ویزا» است. رجیستر یا رجیستریشن یا «رگیستراتسیا» (Регистрация) به اعلام محل اقامت مسافر (با هر نوع ویزایی) به اداره مهاجرت گفته می‌شود. رسید این رجیستر، به شکل یک برگه نسبتا باریک دراز است که در واقع قسمت بریده شده فرم رجیستر است که پشت و روی آن پر شده است.

    رجیستر ویزا روسیه

    رجیستر کردن ویزا اصلا وظیفه مسافر نیست و اساسا کاری نیست که خود مسافر خارجی بتواند به تنهایی انجام بدهد.
    رجیستر کردن، بر عهده شرکت دعوت کننده است. یعنی اگر ویزای توریستی دارید، آژانس روسی دعوت کننده باید این کار را انجام بدهد. اما طبیعتا باید هزینه آن را پرداخت کند.
    هرچند که هر شخص و شرکت و هتل دیگر هم می‌تواند مسافر را رجیستر کند. شرکت‌هایی هم هستند که در قبال مبلغی، شما را رجیستر می‌کنند. با وجودی که رجیستر کردن ویزا بر عهده مسافر نیست، و هیچ پلیسی در خیابان یا هر جای دیگر حق ندارد از شما بخواهد رجیستر خود را نشان بدهید، و هنگام خروج از کشور هم این برگه را از شما نمی‌خواهند، اما پیگیر گرفتن آن باشید.

    اگر در هتل اقامت دارید، خود هتل این کار را انجام می‌دهد. یعنی از پاسپورت، ویزا و برگه مهاجرت شما کپی گرفته، فرم مخصوصی را پر می‌کند و به اداره مربوطه می فرستد.
    بعضی از هتل های کوچک تر و ازران تر، یا اصلا رجیستر نمی‌کنند (در صورتی که قانونا موظفند) یا جداگانه پول می گیرند. در هر صورت این کار را انجام بدهید و برگه رجیستر را از هتل بگیرید.

    اگر برای بلند مدت آپارتمان اجاره می ‌کنید، از مالک بخواهید شما را رجیستر کن و برگه رجیستر را بگیرید.
    اگر منزل دوست و آشنا یا به طور موقت در آپارتمان اجاره ای اقامت دارید، از دوست یا طرف روس بخواهید شما را رجیستر کند و برگه رجیستر را بگیرید.

    اگر ویزای تحصیلی دارید، دانشگاه باید شما را رجیستر کند. مگر این که در خوابگاه نمانید و خودتان جداگانه آپارتمان اجاره کنید که در این صورت باید از مالک آپارتمان بخواهید شما را رجیستر کند و این را به دانشگاه اعلام کنید.

    برای رجیستر کردن دو راه اصلی وجود دارد:
    مراجعه به اداره پست با شخص روس که شما را در منزلش رجیستر کند مراجعه به مراکزی شبیه پلیس + ۱۰ به نام Мои Документы یا МФЦ در صورتی که در روسیه کار اداری دارید، مثلا مراجعه به محضر، مراجعه به بانک، ثبت شرکت و...، داشتن برگه رجیستر الزامی است.

    سئوالات متداول

    ۱. انواع روش‌های اقامت در روسیه کدامند؟

    توضیحات بیشتر: www.rusmarket.ir/eghamat

    ۲. ویزای روسیه بر مبنای بلیت صادر می‌شود؟

    در مورد ویزای توریستی و ترانزیت روسیه، ویزا بر مبنای بلیت صادر می‌شود. یعنی اگر مثلا بلیت رفت و برگشت شما یک هفته است، ویزای توریستی روسیه فقط برای یک هفته صادر می‌شود، نه بیشتر. در مورد دیگر ویزاها، مانند ویزای تجاری روسیه، الزامی به داشتن بلیت نیست. ویزا صادر می‌شود، و در بازه زمانی اعتبار ویزا، هر زمان که بخواهید بلیت می‌گیرید.

    ۳. هنگام اخذ ویزای روسیه، اعتبار پاسپورت چقدر باید باشد؟

    پاسپورت باید حداقل ۶ ماه بعد از تاریخ خروج (تاریخ اعتبار ویزا) اعتبار داشته باشد. یعنی اگر ویزای ۳ ماهه می‌گیرید، پاسپورت باید ۹ ماه اعتبار داشته باشد.

    ۴. آیا امکان تمدید ویزا در روسیه وجود دارد؟

    در مورد ویزای تجاری، خیر. تمدید ویزای توریستی و تجاری فقط با خروج از روسیه و اخذ ویزای جدید مقدور است. مگر در مورد ویزای دانشجویی یا کاری.

    ۵. آیا حضور در کنسولی سفارت روسیه برای اخذ ویزا الزامی است؟

    به طور معمول، اخذ ویزا برای مدت بیش از ۹۰ روز (مولتی) منوط به آزمایش پزشکی (ایدز) و حضور در کنسولی سفارت روسیه جهت مصاحبه است. در مورد ویزاهای سه ماهه و کمتر یا به عبارت دیگر، ویزاهای یک بار و دو بار ورود، نیازی به حضور در سفارت روسیه نیست.

    ۵. مصاحبه سفارت روسیه به چه زبانی است؟

    زبان فارسی. نیازی به دانستن زبان روسی یا انگلیسی نیست.

    ۶. مصاحبه سفارت روسیه شامل چه سئوالاتی است؟

    مصاحبه سفارت روسیه معمولا سخت و طولانی نیست. هدف شما از سفر چیست؟ شرکت یا شخص دعوت کننده کیست؟ در چه شهرهایی اقامت خواهید داشت؟ آیا قبلا روسیه بوده‌اید؟ سئوالاتی از این دست.

    ۷. آیا رزرو هتل برای اخذ ویزای روسیه الزامی است؟

    در مورد ویزای توریستی، ویزا بدون داشتن رزرو هتل هم صادر می‌شود. اما در مرز (فرودگاه) داشتن رزرو هتل الزامی است. در غیر این صورت امکان دیپورت مسافر وجود دارد. توضیح این که در اکثر موارد، تاییدیه رزرو هتل از سایت‌هایی مثل booking.com مورد پذیرش واقع نمی‌شود. در مورد دیگر ویزاها، مانند ویزای تجاری، داشتن رزرو هتل الزامی نیست.

    ۸. امکان اخذ ویزای روسیه در کشور ثالت وجود دارد؟

    به طور کلی، فقط در کشور متبوع خود (ایران) می‌توانید ویزا بگیرید. مثلا اگر به کنسولی سفارت روسیه در ترکیه یا دبی، ارمنستان و... مراجعه کنید، به شما ویزا نمی‌دهند. مگر این که اقامت کشور ثالث را داشته باشید. به عنوان مثال اگر اقامت ارمنستان را داشته باشید، بدون نیاز به برگشت به ایران، می‌توانید ویزای روسیه بگیرید. البته در مواردی، به خصوص در مورد ویزاهای ۳ ماهه و کمتر، متقاضیان ویزای روسیه، پاسپورت خود را به ایران می‌فرستند تا بدون حضور خودشان ویزا گرفته شود. اگرچه قانونا، متقاضی باید در زمان اقدام برای ویزای روسیه در ایران، در ایران بوده و مهر ورود به ایران در پاسپورت داشته باشد.

    ۹. کنسولی سفارت روسیه در ایران کجاست؟

    سفارت روسیه در ایران ۳ کنسولی دارد: تهرانخ نوفل لوشاتو، پلاک ۳۷ تلفن: 02166728873 روزهای کاری: همه روزه به جز چهارشنبه، جمعه و شنبه ساعت کاری: ۱۰ تا ۱۳ اصفهانچهارباغ پایین، خ مسجد سفره چی، خ تلفنخانه، پلاک ۱۱ تلفن:03132222060 روزهای کاری: همه روزه به جز جمعه و شنبه ساعت کاری: ۸ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۷ رشتخ پاسداران، پلاک ۸۲ تلفن: 01313236430 روزهای کاری: همه روزه به جز چهارشنبه، جمعه و شنبه ساعت کاری: ۸ تا ۱۳ و ۱۵ تا ۱۸

    ۱۰. منظور از تعداد تردد ویزا چیست؟

    یعنی در طی مدت اعتبار ویزا، چند بار می‌توانید وارد خاک روسیه بشوید. یک بار ورود (سینگل) دو بار ورود (دابل) کثیرالورود یا ورود به دفعات (مولتی)

    ۱۱. ویزای تجاری یکساله یعنی یکسال تمام می‌توان در روسیه ماند؟

    به هیچ عنوان. با داشتن ویزای یکساله تجاری، حداکثر زمان مجاز حضور در خاک روسیه ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است. برای درک بهتر، مدت اعتبار ویزای یکساله را به دو دوره ۶ ماهه تقسیم کنید. در دوره ۶ ماهه، جمع حضور شما در روسیه (طی یک یا چند سفر)، نباید بیشتر از ۹۰ روز باشد. هدف این است که مسافر نتواند از ویزای تجاری به عنوان ویزای اقامتی استفاده کند و طولانی مدت (بیش از ۹۰ روز پشت سر هم) در روسیه بماند.

    کلمات کلیدی: ویزا روسیه، ویزای روسیه، ویزای توریستی روسیه، اخذ ویزای روسیه، ویزا مولتی روسیه، سفارت روسیه در ایران، ویزای تجاری روسیه

    تماس تلگرامی